actuals. A continuació se'n descriuen uns quants:

 

LOCALITZADOR GPS. Hem realitzat desenvolupaments amb tecnologia GPS per aconseguint equips capaços de, per exemple, llançar un determinat track d'àudio o vídeo en el moment que un bus turístic s'apropa a un punt d'interès concret.

 

BASCULA-CLASSIFICADORA. Aquest projecte ha permès realitzar la funció de classificar peces de carn o embotits en diferents contenidors en funció del seu pes. La mesura del pes es realitza, mitjançant cèl·lules de carrega, sense haver d'atura el moviment de la peça, intercalant la bàscula en la cinta transportadora de la instal·lació de l'industria càrnia.

 

CONTROL DE LA POSICIÓ D'UN RECOLZACAPS DEL SEIENT D'UN VEHICLE. Aquest projecte no va arribar mai a la fase de producció, però és un dels projectes més innovadors que hem desenvolupat. El sistema determinava l'alçada de l'ocupant i situava el recolza-caps en la posició de màxima seguretat per l'usuari. De la mateixa manera, si el seient no estava ocupat, el recolza-caps baixava fins a la posició més baixa possible, facilitant la visibilitat del conductor i l'accés als seients posteriors en vehicles de dues portes.